UTSKICK MED POST

Ta lite frisk luft i din marknadsföringsmix och nå dina kunder exakt där de är: via deras postlåda.

Utskick är ditt perfekta marknadsföringsverktyg för direktkontakt med din målgrupp. Vi erbjuder tre portooptimerade varianter att välja mellan: självpostaren, vykortutskicket och kuvertutskick.

E-post

Den praktiska vikningsvarianten med upp till sex sidors utrymme för ditt meddelande håller ihop med självhäftande prickar och behöver därför inte ett kuvert. Vikta och tryckta på båda sidor på kraftigt bildtryckspapper skickas det till din kund individuellt.

Vykortsutskick

En dubbelsida som är övertygande: Vykortsutskicket är vackert utformat och är ett blickfång i brevlådan. Sätt ditt budskap i rampljuset så tar vi hand om individualiserade och frankering.

Höljesförsändelser

Oönskade utseende stannar utanför: fönsterkuvertet skyddar ditt brev i A4-format. Alternativt kan du till och med inkludera ett flygblad som innehåller ytterligare information eller reklammeddelanden.

Våra utskick är anpassade, individualiserade och frankerade efter dina krav och önskemål. Vi hittar rätt utskick för dina idéer – vi kan gärna ge dig råd om alla aspekter av din utskickningskampanj.

Kontakta oss som ditt tryckeri i Stockholm.