TYST INLÄGG? INTE MED OSS

Utskick är allt annat än tyst – de förmedlar ditt meddelande tydligt! Ännu mer imponerande med tilltalande mönster och minnesvärda fångstfraser.
Den stora fördelen är att du kan nå dina kunder precis där de är: i deras hem.

Detta innebär att du inte bara drar nytta av ökad tillgänglighet utan också av en mängd olika användningsområden:
Kan din kund beställa från dig med Click & Collect? Eller av Call & Collect? Kommunicera sedan kortfattat på ett vykortsutskick.
Eller använd självutskicket, som ger dig lite mer utrymme för att förklara processen för dina kunder. Vilken information behöver du för bearbetning? Vilken e-postadress eller telefonnummer får din kunds order? Var ska kunden hämta varorna?
Många företag erbjuder processen som sådan men påpekar det inte uttryckligen. Detta slipper uppmärksamheten från intresserade som först måste aktivt söka information och kan besluta mot ett lokalt företag och en stor detaljhandelskedja.

Erbjuder du dina kunder personlig support via en online-närvaro? Kan du i allmänhet hålla möten online nu? Då är det en anledning att vända sig till den lojala kundbasen och informera dem om det.
Kanske till och med korta instruktioner om hur verktyget du använder fungerar – utskickaren ger dig utrymme att göra det. Eller det kuverterade utskicket, där du kan ha ett informationsblad som bifogas utöver det personliga brevet.

Vill du belöna dina kunder för deras lojalitet eller ge allmänna kampanjkoder? Skicka i så fall ett kuverterat utskick där du tackar kunden med ett incitament. Eller genom att placera en kampanjkod som din kund får rabatt med. Tack vare kuvertet förblir de konfidentiella uppgifterna skyddade från nyfikna ögon och endast mottagaren kan se – på detta sätt kan du nå din målgrupp exakt och undvika slöseri.

Bara en liten inblick i olika utskick. Var kreativ i design och innehållsskapande. Eftersom det viktigaste är: Kommunicera med dina kunder och håll dig nära dem och deras behov.

Behöver du ett tryckeri för skapandet av något för ditt företag eller åt dig som privatperson? Kontakta oss, vi är bäst på tryck i Stockholm.