KORT PÅ BORDET! OCH I BREVLÅDORNA

Eftersom personlig kontakt är avskräckt idag, kundbesök avbryts och det inte finns någon pratstund på utställningsstället kan man fråga sig hur man bör, om du vill, kultivera relationen. Den personliga och ärliga uppskattningen kan lyckas! Med det korta meddelandet på ett vykort!

Vykortet är digitalt och rör sig snabbt och kommer att fortsätta att skickas. Eftersom trenden mot digitalisering inte behöver innebära en nackdel för postförsändelsen. Designa vykort på datorn, kontrollera dem online och låt dem skrivas ut – det är triaden för framgångsrik, personlig kontakt i en pandemi. För även inom affärsområdet kan ett personligt tack, portföljöversikten eller specialmenyn vara den avgörande faktorn när det gäller transaktionsskalorna.

Med efterbehandling, perforering, layoutmallar eller direktreklam – obegränsad variation med våra vykort.

Väl rekommenderat med rutor!

Ditt inlägg kommer att märkas om du har bestämt dig för ett ovanligt format plus efterbehandling. Föreställ dig fyrkantiga vykort som är 200 x 200 mm eller 145 x 145 mm med en sammetslen mjuk finish! Ingen kommer vilja lägga ner ditt kort igen.

Separation? Med nöje!

Försedd med en eller två perforeringslinjer kan vykorten omvandlas till en kupong- eller kampanjkort på nolltid. Ge en rabattkod, QR-kod eller lösenord och bygg en brygga till din webbutik eller ditt företags förmånssida.

Vi presenterar – med utskriftsmallar

En av de största bitarna av hjälp vi kan ge: utskriftsmallar (även för vykort) att ladda ner. Så dimensionerna för formaten redan är inställda korrekt och du kan direkt börja designa. Dessutom: All viktig information och tips om utskrift sammanfattas i databladet. Detta finns också som gratis nedladdning.

Vi anpassar: vykortutskick

Med personliga vykort är uppmärksamheten på din sida. För på ett ögonblick kan det skapas en direktreklam till dina kunder med personlig adressering. Om omslaget också är snyggt utformat fungerar utskicket också som ett ”visitkort” för ditt företag och dina tjänster.

Utan mycket krusiduller eller kuvert kan du få ditt meddelande till mottagarna med vykortutskick. Det bästa: du behöver inte oroa dig för frankering eller frakt med direktreklam. Vi tar hand om det. Vi är ditt tryckeri i Stockholm!