Hur man gör en bröllopsinbjudan?

Inbjudningsformen beror enbart på beställaren. Tryckerier kan välja mellan en mängd olika format, vikningsmetoder, papper eller ytterligare förbättringar. Så du kan välja mellan obestruket papper som är lätt att skriva på med en penna eller kulspetspenna eller bestruket papper som vi inte rekommenderar att du skriver på för att undvika att bläcka ut.
Vårt tryckeri ger alltid kunden instruktioner för att skapa mönster för utskrift i form av en beskrivning eller modeller för varje produkt. I händelse av bröllopsinbjudningar väljer kunder dock oftast att skriva ut med personalisering, dvs. skriva in gästens data omedelbart i processen att skriva ut inbjudningarna. Det är verkligen en enkel form för klienten och estetik i den sista inbjudan. Inbjudningar kan dessutom förfinas med t.ex. selektiv UV-lack.

Vilka bröllopsinbjudningar att välja?

Som nämnts ovan beror allt på vilken inbjudan du vill uppnå. Manuell databesparing på tryckta inbjudningar används mycket mindre ofta och datatryck, dvs. personaliserings alternativet, praktiseras.

För att inbjudningarna ska se solida ut väljer kunderna att täcka dem med extra mattfolie, glans eller nyligen, oftast med mjuk touchfolie (matt effekt, som namnet antyder – behaglig att ta på). Vi skriver vanligtvis bröllopsinbjudningar i halvveckade former – den första sidan är information, t.ex. namnen på bruden och brudgummen. Interiören är tillägnad fullständig information om platsen och tiden för ceremonin.

Hur skriver jag en inbjudan?

Om du vill skriva inbjudningar för hand, även med en penna, rekommenderar vi att du skriver ut på papper som gör att du fritt kan skriva innehållet utan att smutsa bläcket. I det här fallet uppmuntrar vi dig att skriva ut vitt eller satinpapper – alla med hög ytvikt som inte kräver ytterligare förfining.

Alternativet som utan tvekan är effektivare och kräver mindre arbete är att använda den ovan beskrivna personaliseringen. Förbered en ändrad gästlista för oss så tar vi hand om att mata in uppgifterna på dina inbjudningar. Inbjudningar är utan tvekan en hit i bröllopsmoden i år och förmodligen de följande åren.

Bestäm också vilken budget du vill spendera på inbjudningar eller bröllopsmeddelanden. Du kan lita på detta om du vill investera mer i ytterligare pappersförfining, personlig modifiering eller grafiska tjänster, som du också kan beställa i vårt tryckeri. Imponera dina gäster med din unika karaktär och kreativitet!

Kontakta oss som ditt tryckeri i Stockholm!