Hur kommer visitkortet att påverka ditt företags uppfattning?

När du fyller i företagsuppsättningen med visuell identifiering och kompletterar beståndet av reklammaterial, bör du verkligen komma ihåg att beställa en uppsättning visitkort. Under många år har det varit en del av basutrustningen för varje anställd som har direktkontakt med kunder i det företag som han arbetar för. Visitkort är inte en lyxig grej för direktörer och vd, utan en vanlig produkt som bör ingå i basutrustningen för säljteam, försäljningsrepresentanter, chefer och anställda på andra nivåer som representerar organisationen externt

Vilka företagskort blir bäst?

Välja och beställa visitkort är värt att göra inom vissa etablerade ramar som garanterar hög kvalitet och beprövade metoder. Detta betyder dock inte att det inte finns utrymme för en viss dos individualism och differentiering från andra företag på marknaden, och kanske till och med lite extravagans. Detta ramverk avgör vilka typer av modeller som erbjuds för denna typ av produkter. Den mest populära och samtidigt mest standardiserade och klassiska lösningen är företagskort i liggande orientering. I den här varianten kan du välja mellan platta och vikta visitkort, som skiljer sig från vanliga visitkort genom att de har totalt fyra sidor, och själva produkten viks till två standardformat på kortsidan. Gå tillbaka till klassikerna, två storlekar att välja mellan, så många som 17 papperstyper, ensidig eller dubbelsidig utskrift och flera alternativ för finjustering. Det finns matt, glansigt, med selektiv UV-lack och soft-touch filmer. Visitkortshörn kan vara rundade eller rektangulära. Det finns många alternativ att välja mellan, så vi kan göra utformade visitkort åt dig!

Sticka ut och välj originalkort

Men om du funderar på något okonventionellt, på något som positivt kommer att överraska kunden när han får ett företagskort, är det värt att välja icke-standardlösningar. En av dem är multiloft- visitkort. Denna typ av produkt kännetecknas av färgade kanter och därmed något tjockare än standardversionen. Det finns så många som 14 färger och 6 typer av högkvalitativt papper att välja mellan. Multiloft kommer definitivt att vara något som skiljer produkten från andra. Om du inte har en förberedd grafik eller inte har någon aning om hur den ska se ut, använd våra ytterligare tjänster och beställ en visitkortdesign. Vi garanterar att du får en produkt som uppfyller dina förväntningar och samtidigt alla viktiga utskriftsparametrar.

Kontakta oss som ditt tryckeri i Stockholm!