Billiga reklamprylarutskrifter – fem exempel!

Billigt tryck – alla gillar det, särskilt företag som bryr sig om professionell drift, även om deras budget är begränsad. Med alla i åtanke har vi utarbetat en intressant lista över reklamgadgets som kan skrivas ut billigt, men med fantastiska slutresultat!

Billig reklamgadget – klistermärke

När det gäller utskrift av klistermärken – möjligheterna är oändliga med en mängd olika former och storlekar som är så mångsidiga som du kan föreställa dig. Om du vill förbättra dina marknadsföringsaktiviteter, tveka inte – välj billiga klistermärken som ger de bästa marknadsföringsfördelarna!

Billiga reklamgadget – kalendrar

Kampanjkalendrar ger varumärken extra exponering varje gång någon kontrollerar datumet, skriver ner något eller kollar vad som är på veckans agenda. De används som riktmärken nästan varje dag och viktigast av allt kan de vara:

  • billigt
  • helt skräddarsytt för specifika mottagare

Anpassade kalendrar används i hem nästan lika ofta som kontor, och vi har många alternativ som passar båda behoven. Från överdimensionerade skrivbordskalendrar till bärbara fickkalendrar, det finns många kostnadseffektiva alternativ som dina kunder kommer att älska. Letar du efter fler anpassningsalternativ? I så fall fungerar kalendrar också, för tack vare dem kan du skapa något unikt och presentera grafik som är valt för ditt varumärke.

Billiga reklamgadget – anteckningsböcker med företagets logotyp

Reklamanteckningsblock är ett kostnadseffektivt sätt att få ditt varumärke märkt dagligen av kontorsarbetare eller studenter. Hos oss hittar du också allt du behöver för att prydligt marknadsföra ditt varumärke i detta ämne. Anpassade limmade anteckningsböcker med din företagslogotyp marknadsför ditt företag varje gång din publik använder dem. Många anpassade bärbara datorer finns i olika färger, så att du kan hitta något som passar din logotyp. Sortimentet varierar i stil och pris, så oavsett om du letar efter en billig present eller ett elegant tillskott till din företagsgåva, så har vi vad du behöver.

Billig reklamgadget – företagets datorer

Reklam på företagets bärbara datorer är ett smart verktyg som gör att du kan placera din logotyp på ytterligare platser på kontoret. Tack vare dem, till ett bra pris, får du önskad varumärkexponering varje gång användaren tar anteckningar eller bara rent allmänt använder sin dator.

Billiga reklamartiklar – reklamblad för

I dagens riktigt stora utbud av online tryckta produkter är reklamblad en av dem som erbjuder mest valuta för pengarna. Oavsett om du letar efter något att distribuera dagligen eller som en del av ett utställningsställ för ditt evenemang – detta marknadsföringsverktyg går aldrig ur omlopp.

Kontakta oss som ditt tryckeri i Stockholm!