Är en reklambanner effektiv?

Vad är en reklambanner? Vad använder vi denna form av reklam för?

Annonsbannern är vanligtvis tryckt på frontljusmaterialet 500g, vilket är ett polyestermaterial, laminerat med polyvinylklorid. Finns i matt och glansig version, utformad för lösningsmedeltryck. Detta material fungerar också bra i miljövänligt tryck, latex och UV-tryck. Dess hållbarhet är ca ett år med korrekt applicering i det Centraleuropeiska klimatet. Det är också motståndskraftigt mot mycket låga temperaturer, ner till -35 grader Celsius och mycket höga temperaturer, upp till 75 grader Celsius. Vissa säger till och med att detta material kan beskrivas som oförstörbart!

Banners kan beställas utan efterbehandling, det vill säga vi får ett materialstycke som klippts till det tidigare valda formatet utan efterbehandling. Oftast beställs reklambanderoller med en yta i form av maskor anordnade var femtiode cm vid kanterna och svetsade kanterna. Naturligtvis är detta inte infört, nätavståndet kan fritt ändras genom att informera entreprenören om det. Du kan också välja alternativet att bara svetsa kanterna utan öglor eller välja alternativet att svetsa sidorna och skapa tunnlar som är perfekta som skydd för reklamställningar eller till och med som bakgrund för foton. I det senare rekommenderar vi dock alternativet i mattan, eftersom blixten kan reflektera mycket mer på glansen och i efterproduktionen visar det sig att vi bara har mer arbete att göra när du redigerar foton.

Vilka typer av banners?

Det finns många typer av reklambanners – den vanligaste produkten är en ensidig reklambanner, där annonsen kommer att skrivas ut på ena sidan och motsatt sida förblir tom utan utskrift. Banderoller används också i dubbelsidiga tryck, avsedd för exponering på speciellt förberedda ramar. Sådana banderoller kan observeras på motorvägar eller motorvägar. Grafiken på de två sidorna kan naturligtvis skilja sig, de kan annonsera helt två olika aktiviteter, så du kan till och med köpa en sådan produkt med en vän till halva priset. Det finns ytterligare en typ, nämligen en reflekterande reklambanner, som reflekterar ljus och vackert visar den tryckta grafiken. Den här typen av banner är avsedd för exponering utomhus där åtkomst till ljus kan vara begränsad. Perfekt för vägen som inte är alltför väl upplyst. Bilstrålkastarlampor kommer att hjälpa dig och visa din annons – så kommer du säkert att uppmärksamma många mottagare!

Kontakta oss som ditt tryckeri i Stockholm!